Skip to content

Atelier Wageningen

Kunst is vaak ongrijpbaar. U kunt niet goed vertellen waarom iets u nou zo aangrijpt of waarom u zo onder de indruk bent van een kunstwerk. Dat is het mooie van kunst. In ons atelier in Wageningen maken wij kunst die u hopelijk zo’n gevoel geeft. Wij maken kunst vanuit onze Indische roots en dat zult u dan ook zeker terugzien in onze werken. Mocht u dus op zoek zijn naar een eigenzinnige kunstenaar in Wageningen, kom dan vooral eens langs. Ons atelier is altijd open voor belangstellenden.

Atelier in Wageningen voor allerlei soorten kunst

Smaken verschillen, dus de kans bestaat dat u niet hetzelfde mooi vindt als een ander. Daarom is het van groot belang dat er veel verschillende soorten kunst te krijgen is. Zo kan uiteindelijk toch iedereen een prachtig kunstwerk bemachtigen. Verder kan het ook nog eens zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek soort kunstwerk. Misschien houdt dit in dat u bepaalde kleuren terug wilt zien komen, of een specifiek onderwerp. Wat het ook is, ons atelier in Wageningen heeft van alles en nog wat. De kans is dus groot dat u bij ons een prachtig kunstwerk kunt vinden.

Atelier Wageningen

Geïnteresseerd in mijn kunstwerken of heb je een vraag? Stuur een terugbelverzoek.

Van ons atelier in Wageningen naar uw woning

Waarschijnlijk heeft u interesse in onze kunst als u op zoek bent naar iets voor uw woning. Kunst leent zich uitstekend voor het opvrolijken en meer naar uw smaak maken van uw woning. Wij maken dan dus ook met veel plezier kunstwerken voor iedereen die eens iets anders in hun huis op wilt hangen. Als u echt een uniek kunstwerk wilt, waar u de Indische roots duidelijk in terug ziet komen, dan nodigen wij u van harte uit om eens een afspraak met ons te maken. U kunt dan zo snel mogelijk eens langskomen in ons atelier in Wageningen en bekijken wat wij allemaal te bieden hebben.

Kom gerust eens langs in ons atelier in Wageningen

Wij kijken ernaar uit om u te kunnen helpen. Onze kunst gaat bijvoorbeeld over cultuur, maar ook andere onderwerpen komen af en toe aan bod. Om echt een goed beeld te krijgen van alle kunstwerken die wij voor u kunnen maken, zult u toch echt eens langs moeten komen in ons atelier in Wageningen. Onze kunst van Indische roots zult u nog niet vaak gezien hebben, waardoor u echt een uniek kunstwerk in huis kunt halen. Neem dus zeker eens contact met ons op.